Ledige boliger

Her finder du alle vores ledige boliger. Finder du en bolig, som du vil høre mere om, kan du via boligens side sende os en besked. Såfremt der ikke er en ledig bolig, der matcher dit behov er du velkommen til at skrive dig op på vores venteliste via formularen nederst på siden.

Frederikssundsvej, Brønshøj

Denne ejendom er beliggende på hjørnet af Frederikssundsvej og Brønshøjholms Allé, blot 200 meter fra Brønshøj Torv. Området bag ejendommen består af et hyggeligt villakvarter, der fører dig direkte ned til Utterslev Mose.

Ejendommen består af 24 lejligheder og 4 erhvervslejemål. Der er depotrum til alle lejemål og derudover er der privat parkering samt cykelparkering i gården.

Der er gode forbindelser til offentlig transport samt kort afstand til Indre by med både cykel og bil.

Læs Mere
m2 Status
Brønshøjholms Alle 1, 1.tv 95 Ledig Mere Info

Smallegade, Frederiksberg

Centralt beliggende ejendom bestående af 4 store lejligheder og 1 erhvervslejemål nederst.

Selve bygningen Smallegade 20, er opført i 2002 med moderne mørke facader. Ejendommen består af kun fire unikke lejligheder på hver sin etage samt et erhvervslokale i bunden af bygningen. Ejendommen deler en stor grønt gårdområde, lukket for offentligheden, med plads til både hygge og grill. Der er i gården diverse faciliteter som cykelparkering, affaldssortering og sågar et stort nyopført selskabslokale til rådighed for ejendommens beboer.

Frederiksberg i sig selv er en meget eftertragtet by i København. Smallegade med sin placering overfor rådhuset og Frederiksberg have, ligger i forlængelse af Gammel Kongevej, Falkoner Allé og Søerne. Denne perfekte placering betyder kort afstand til Frederiksberg Centeret, Zoologisk have, Svømmehallen og de mange skønne grønne områder. I gå afstand finder man alt fra caféer, restauranter og en masse gode butikker, ligesom både metro, og busser gør det nemt at komme rundt.

Læs Mere
m2 Status
Smallegade 20, 1. 167 Ledig Mere InfoSkriv dig op til vores nyhedsbrev

Vi sender mails med nyheder omkring ledige lejemål.

Interesseret i en lejlighed? Kontakt os her