Om Os

Arca Bolig

Hos Arca Bolig udlejer vi lejemål til private og erhverv, men det er ikke alt!

Faktisk står vi selv bag alle vores lejemål, hvilket betyder at om enten en af vores bygninger er nyopført eller gennemgribende renoveret, så er vi stolte af resultatet. Vi bygger nemlig ikke hvad som helst, hvor som helst. Vi har nøje udvalgt de rigtige beliggenheder, og udviklet et projekt hvor der er samspil i beliggenhed, byggemateriale og design – alt sammen for at skabe den bedste bolig for dig og de bedste betingelser for din forretning.

Arca Bolig er skabt af Ingeniør Djaffar Shalchi, som i 1999 valgte at gå selvstændig. Han har siden da, i selskab med gode partnere og dygtige kollegaer enten opført eller renoveret en række ejendomme. Alle lejemål der fremgår på vores hjemmeside, står vi altså selv bag - og det er vi stolte af!

Human Act

I 2016 valgte Djaffar Shalchi sammen med sin kone, Ané Maro at oprette en velgørenhedsorganisation ved navn Human Act, hvis formål går på at bekæmpe ekstrem fattigdom. I dette sammenhæng valgte de at donere mere end 80% af deres ejendomme til formålet, hvilket betyder at over 80% af vores overskud ubeskåret går til mærkesagen: At bekæmpe ekstrem fattigdom.

Man kan sige, at du i vores lejemål støtter et godt formål. I 2018 blev det i FN offentliggjort, at UNSDSN i partnerskab med Human Act har lanceret den globale kampagne ”Move Humanity”, for at gennemføre de 17 FN Sustainable Development Goals.

Du kan læse mere om ”vores” fond her: humanact.org, samt kampagne og mærkesagen Move Humanity her: movehumanity.org

Interesseret i et lejemål?

Jonas Meersohn Udlejningskonsulent
jm@arcabolig.dk
+45 29 85 48 75

Vil du gerne samarbejde? Kontakt os her